Vekstprogrammet – unik kompetanse – og nettverksbygging

Kompetanse – og nettverksbygging

Vekstprogrammet skal i gang 19. april og det fortsatt ledig plass! Dette er en unik mulighet til å bygge kompetanse innen bedriftsutvikling og ledelse, til en brøkdel av markedspris! Du får et profesjonelt opplegg i regi av Næringshagene i Rogaland i samarbeid med Handelshøyskolen BI.

Her er litt mer informasjon:

Næringshagene inviterer på nytt til det populære “Vekstprogrammet”.  Vekstprogrammet er et ledelses- og bedriftsutviklingsprogram for små/mellomstore bedrifter med fokus på videre vekst. Programmet har oppstart 24.-25. april og vil gå over 4 samlinger.

I programmet skal deltakerne tilegne seg kunnskap innen områdene:

  •   Ledelse og organisasjon, status og framtid
  •   Vekst og innovasjon, forretningsmodeller
  •   Marked, styre og implementering av strategi

Vår faglige partner er Handelshøyskolen BI, som deltar med foredrag på alle samlingene.

Målet for programmet er at deltakerne skal utarbeide detaljerte planer med mål og handlinger for videre vekst som skal gjennomføres i perioden 2018 og 2019.

Gjennom hele programmet vil deltakerne jobbe med utvikling av egen bedrift. Mellom samlingene vil en forretningsutvikler fra Næringshagen bistå bedriften med utviklings- og strategiarbeidet.

Tilbakemelding fra tidligere deltakere har vært svært positive, og erfaringsdelingen mellom deltakerne og nytteverdien av en dedikert rådgiver mellom samlingene, har blitt trukket frem som spesielt verdifullt.

Les mer her eller ta kontakt med Bjerkreim Næringshage for mer informasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *